Menu

DBU Børneklub

 

DBU Børneklub er for de klubber og klubledere, som ønsker at gøre noget særligt ud af børnefodbolden i klubben, og som derfor ønsker at samarbejde med DBU om at løfte børnemiljøet i klubben - og det vil vi i Herning KFUM.

Vi prioriterer børnefodbolden, og ønsker at styrke børnefodboldmiljøet i klubben til glæde for ALLE børnene. 
Børnefodbolden er fundamentet for hele dansk fodbold.
I børnefodbolden skabes fundamentet for livslang kærlighed og tilknytning til sporten. Dette gælder både for dem, der udvikler sig til landsholdsspillere og dem, som nyder motionen og fællesskabet på det lokale serie- eller motionsfodboldhold.
I børnefodbolden møder man måske for første gang foreningslivets betydning. Man oplever den dannelse det giver og det helt særlige fællesskab.

Derfor er børnefodbolden vigtig – måske det allervigtigste…

Derfor har bestyrelsen nedsat et børneklubudvalg, som har udarbejdet en børnepolitik, godkendt og vedtaget af klubbens bestyrelse 19.06.2023. 
Børnepolitikken er udformet for at sikre, alle har kendskab til klubben's holdninger og handlinger på børneområdet.

Vi tilstræber til enhver tid at efterleve de gældende DBU børnesyn, det rummer både rettigheder og løfter. Som ordvalget antyder, så er der tale om noget andet og mere end blot holdningstilkendegivelser. Det er forventninger og krav, som vi stiller hinanden indbyrdes, og som, børnene har krav på, bliver indfriet. Med dette ønsker vi at sætte barnets tarv i centrum, også i fodboldklubben. Børnene har ret til at blive mødt af ansvarlige og engagerede voksne, som vil alle børnene det bedste på børnenes egne præmisser.

 

Luk